Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Abrikoser med marengslåg

Abrikoser med marengslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
850 g.henkogte halve abrikoser
1 dl.nøddekerner
3 æggehvider
1 dl.sukker
 
Opskrift:
Lad abrikoserne dryppe af. Læg dem i et fad. Hak nødderne groft og drys dem over abrikoserne. Varm dem i mikroovn ved effekt 10 i 2 min. Pisk æggehviderne meget stive og pisk sukkeret i. Bred marengsmassen over abrikoserne Lad desserten stå i 5min i mikroovn til den er gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16449 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

2i.fyrkat  -  2012-10-27 10:00:52
Peitfour! Bund af sukkerdej, abrikosmos, låg af marengs. Forbagt derefter æggehvidemasse.Står herefter i ovnen en time ved 110 grader. marengsmassen falder sammen, er trist at se på, letgylden i farven Spørgsmål: Melis eller florsukker - skal det halve sukker vendes i eller piskes med???? Mange tak.

Kaj  -  2010-11-26 13:32:55
Hvis man nu ikke har en microovn? Det har jeg ikke. Hvordan skal jeg så gøre?

Jette  -  0000-00-00 00:00:00
Ved hvilken effekt skal marengsmassen stå ved?Jeg vil prøve mig frem og komme igen med svaret...