Æblesovs

Æblesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 løg (ca. 100 g)
1 lillesyrligt madæble (ca. 125 g)
15 g.smør eller margarine
4 dl.kraftig fiskebouillon
1 spsk.majsstivelse
4 spsk.sennepsmel (fiskesennep)
 
Opskrift:
Pil løget, og skræl æblet. Skær løg og æble i terninger.

Svits løget i en gryde i smør eller margarine. Tilsæt bouillon, og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt vand. Lad sovsen snurre i 4-5 minutter under låg.

Vend æbletern i, og lad sovsen koge op.

Tag gryden af varmen, tilsæt fiskesennep, og smag til med salt og peber.

Tips:

Anvendelse: Stegt eller dampet fisk og fiskefrikadeller.





karakterer:
Opskriften er vist 17821 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu