Beurre Manier (smørbolle) 700 g. Beurre Manier (smørbolle)
Opskrift:
Løget hakkes og sauteres mørt i margarinen. Nedkoges med vinen samt enebær. Skyen og fløden tilsættes og det koger godt igennem. Jævnes med beurre manier, skummes, sigtes og tilsmages.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11768 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
l.beckvard - 2018-02-14 17:21:40 Trods forholdsmæssig nedskæring - den er ikke umagen værd...
l.beckvard - 2018-02-14 15:30:38 Nu var det en sauce til familien - ikke til alle kolleger....
- 2007-05-21 23:51:32 der bliver da vist sauce nok til et par dage ud af den portion.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider