Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Abrikossovs

Abrikossovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 løg (ca. 100 g)
1/2 spsk.olie
50 g.tørrede abrikoser
2 dl.æblemost
2 tsk.majsstivelse
1 knsp.stødte nelliker
 evt. 1 tsk eddike
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Pil og hak løget, og svits det i olien. Klip abrikoserne i mindre stykker (de skal ikke udblødes), og svits dem med. Tilsæt bouillon og æblemost, og kog sovsen i ca. 20 minutter under låg, til abrikoserne er møre.

Blend evt. sovsen, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Tilsæt nelliker og evt. eddike.

Smag til med sukker, salt og peber.

Tips:

Anvendelse: Lyst kød, f.eks. kylling, kalkun og kalvekød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17194 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sovsen selv  -  2011-04-02 23:37:26
jeg synes den er virkelig god men blend abrikoserne det bliver stjerne

Kresten Hartvig Klit  -  2009-12-23 22:25:24
Man kan gøre sovsen mere fyldig ved at udskifte lidt af æblemosten med lys hedvin eller vermouth. Og man kan med held gøre den pikant ved at lade et lille skive (2-4 cm diameter, 5 mm tykkelse) frisk ingefær koge med.

  -  2007-04-19 12:54:57
ca 3-4 dl bouillon skal tilføjes. Evt en smule fløde til sidst