Abrikossovs
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget, og svits det i olien.
Klip abrikoserne i mindre stykker (de skal ikke udblødes), og svits dem med.
Tilsæt bouillon og æblejuice, og kog sovsen i ca. 20 minutter under låg, til abrikoserne er møre.
Blend evt. sovsen, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Tilsæt nelliker og evt. eddike. Smag til med sukker, salt og peber. Tips: Anvendelse: Lyst kød, f.eks. kylling, kalkun og kalvekød. |
|
Opskriften er vist 21367 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sovsen selv - 2011-04-02 23:37:26 jeg synes den er virkelig god men blend abrikoserne det bliver stjerne Kresten Hartvig Klit - 2009-12-23 22:25:24 Man kan gøre sovsen mere fyldig ved at udskifte lidt af æblemosten med lys hedvin eller vermouth. Og man kan med held gøre den pikant ved at lade et lille skive (2-4 cm diameter, 5 mm tykkelse) frisk ingefær koge med. anonym - 2007-04-19 12:54:57 ca 3-4 dl bouillon skal tilføjes. Evt en smule fløde til sidst |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne