Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tranebærsauce III

Tranebærsauce III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

HøjtidThanksgiving

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
30 g.smør
0.5 finthakket lille løg
2 tsk.farin
0.25 tsk.krydderiblanding
0.5 tsk.stødt ingefær
2 tsk.revet limeskal
1 tsk.balsamicoeddike
4 spsk.tranebærsauce
 
Opskrift:
Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkølels lidt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16018 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

TW  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan det være at en af ingredienserne til tranebærsauce ER tranebærsauce? Hvis jeg nu havde den tranebærsauce der skal tilsættes, er opskriften jo overflødig.