Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stikkelsbærsovs

Stikkelsbærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.grønne stikkelsbær
1/4 l.vand
1 dl.sukker
15 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Kog stikkelsbærrene med vand til de er møre (ca. 10 min).

Blend eller purér dem gennem en sigte. Kog sovsen op, smag til med sukker, og tilsæt smør eller margarine.

Sovsen kan serveres varm eller kold til fisk eller røget kød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13529 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu