Orangesauce (til fisk)

Orangesauce (til fisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
3 dl.appelsinsaft
3 dl.piskefløde
3 dl.fiskefond (fiskebouillonterning + vand)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Appelsinsaft og fiskefond koges jævn og tilsættes fløden. Smages til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 9345 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu