Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Orangesauce (til fisk)

Orangesauce (til fisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.appelsinsaft
3 dl.piskefløde
3 dl.fiskefond (fiskebouillonterning + vand)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Appelsinsaft og fiskefond koges jævn og tilsættes fløden. Smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8208 gange,
og udskrevet 124 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu