Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Druesauce (vildt)

Druesauce (vildt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
30 blå vindruer eller grønne vindruer
1.5 dl.vineddike
1 dl.portvin
2 spsk.cognac
1.5 dl.vildtfond (bouillonterning + vand)
 smør til montering
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Til druesaucen koges vineddike og portvin til det næsten karamelliserer.

Tilsæt så cognac og vildtfond og lad saucen koge ved svag varme.

Halvér og udsten druerne. Disse tilsættes saucen lige inden den monteres med smørret.

Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt af marinaden. Saucen skal have et godt "bid".




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13045 gange,
og udskrevet 261 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu