| |
|
Druesauce (vildt)
Druesauce (vildt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
30 | | blå vindruer eller grønne vindruer30 blå vindruer eller grønne vindruer | 1.5 | dl. | vineddike1.5 dl. vineddike | 1 | dl. | portvin1 dl. portvin | 2 | spsk. | cognac2 spsk. cognac | 1.5 | dl. | vildtfond (bouillonterning + vand)1.5 dl. vildtfond (bouillonterning + vand) | | | smør til montering smør til montering | | | salt salt | | | hvid peber hvid peber | | | |
| |
Til druesaucen koges vineddike og portvin til det næsten karamelliserer.
Tilsæt så cognac og vildtfond og lad saucen koge ved svag varme.
Halvér og udsten druerne.
Disse tilsættes saucen lige inden den monteres med smørret.
Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt af marinaden.
Saucen skal have et godt "bid".
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13963 gange, og udskrevet 279 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|