Druesauce (vildt)

Druesauce (vildt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
30 blå vindruer eller grønne vindruer
1.5 dl.vineddike
1 dl.portvin
2 spsk.cognac
1.5 dl.vildtfond (bouillonterning + vand)
 smør til montering
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Til druesaucen koges vineddike og portvin til det næsten karamelliserer.

Tilsæt så cognac og vildtfond og lad saucen koge ved svag varme.

Halvér og udsten druerne. Disse tilsættes saucen lige inden den monteres med smørret.

Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt af marinaden. Saucen skal have et godt "bid".


karakterer:
Opskriften er vist 14662 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu