Bearnaisesauce i mikroovn

Bearnaisesauce i mikroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Æggeblommer
100 g.Smør
 Salt
 Hvid Peber
0.5 spsk.Friskhakket estragon
 
 Bearnaiseessens:
1 Løg
3 spsk.Eddike
1 spsk.Vand
0.5 spsk.Friskhakket estragon
1 tsk.Friskhakket kørvel
1 spsk.Persille
 
Opskrift:
Essens:
Kom det hakkede løg, eddike, vand, persille, estragon og kørvel i en skål og kog det sammen i ca. 3 min. på 500W, kom det gennem en sigte.

Sauce:
Smørret smeltes ved 500W i ca. 2 Min. Æggeblommerne piskes sammen og blandes med essensen og jævner 1 min. ved 360W, det smeltede smør røres i æggemassen lidt af gangen, er saucen for tynd varmes den ca. 1 min. ved 360W og piskes op, smages til med salt, hvid peber og estragon.

Tips:

(Kog evt. en større portion essens og gem den i køleskab)





karakterer:
Opskriften er vist 24470 gange,
og udskrevet 317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-13 20:15:29
Brugte tørret estragon, og havde heller ikke kørvel,brugte 2 bægre pasteuriseret æg - saucen blev perfekt

  -   2010-06-27 15:54:30
Rigtig lækker sauce og utrolig nem at lave (Jeg lavede den dog uden kørvel da det var udsolgt)