Bombay Sauce

Bombay Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 karry efter smag
0.5 dl.hvidvin
2 dl.hønsefond
5 dl.piskefløde
 lidt maizena
 lidt citronsaft
 banan
 rosiner
Opskrift:
karry brændes af i lidt olie og koges derefter ind med 1/2 dl hvidvin til 1/3 del og tilsættes 2 dl hønsefond el. terning hønse bouillon koges ind til det halve og tilsættes en håndfuld rosiner og en håndfuld Banan tern og jævnes med fløde og evt en anelse maizena det er en god ting at komme lidt citronsaft i tilsidst for at tage den fede fløde smag





karakterer:
Opskriften er vist 11919 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu