Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bombay Sauce

Bombay Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 karry efter smag
1/2 dl.hvidvin
2 dl.hønse fond
1/2 l.piske fløde
 lidt maizena
 lidt citron saft
 banan
 rosiner
Opskrift:
karry brændes af i lidt olie og koges derefter ind med 1/2 dl hvidvin til 1/3 del og tilsættes 2 dl hønsefond el. terning hønse bouillon koges ind til det halve og tilsættes en håndfuld rosiner og en håndfuld Banan tern og jævnes med fløde og evt en anelse maizena det er en god ting at komme lidt citronsaft i tilsidst for at tage den fede fløde smag


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9320 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu