Tomatchutney

Tomatchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 tsk.bukkehornsfrø
0.5 tsk.stødt spidskommen
1 fedhvidløg
1 frisk finthakket chili - uden kerner
0.5 tsk.gurkemeje
500 g.fint hakket tomater eller 1 dåse hakket tomater
0.5 spsk.hakkede korianderblade
1 spsk.olie
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Rist bukkehornsfrøene nogle sekunder i olie på panden. Pas på, at de ikke bliver brændte.

Skru ned for varmen og tilsæt spidskommen, chili samt gurkemeje og rist endnu nogle minutter under omrøring.

Kom tomater ved og lad simre, til tomatsaften er kogt ind til en tredjedel.

Smag til med salt, afkøl chutneyen og kom koriander ved. Opbevares bedst i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 30058 gange,
og udskrevet 477 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-09-03 09:24:10
Den smager bare rigtig godt, og er god til meget forskelligt kød.

  -   2019-10-05 19:09:40
Rigtig god. Giver burgeren et lækkert twist. Især med briocheboller.