| |
|
Indisk Mangochutney
Indisk Mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | finthakket, frisk rød chili1 finthakket, frisk rød chili | 1 | | faste mangofrugter.1 faste mangofrugter. | 3 | | æbler3 æbler | 3.5 | dl. | rosiner3.5 dl. rosiner | 3 | spsk. | honning3 spsk. honning | 1 | spsk. | salt1 spsk. salt | 5 | spsk. | hakket persille5 spsk. hakket persille | 3 | spsk. | revet kokos3 spsk. revet kokos | 1.5 | dl. | lys vineddike 1.5 dl. lys vineddike | 1 | spsk. | frisk, reven ingefær1 spsk. frisk, reven ingefær | | | |
| |
Skyl chili, mangofrugten og æblerne.
Skræl mangofrugten og æblerne, skær frugtkødet i små tern.
Bring alle ingredienserne i kog, i en tykbundetgryde.
Lad det hele småkoge ca. 25 minutter for svag varme, under stadig omrøring.
Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind, uden låg.
Afkøl chutneyen og kom den på rene, skoldede, atamon skyllede glas med låg.
Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet.
Tips:
Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere.
Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på!
Prøv evt. Mangobåde istedet for Mangochutney
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 24080 gange, og udskrevet 604 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Wicky - 2009-07-28 23:20:33 Smager ikke godt alt for salt/surt har desværre lige lavet den.
|
|