Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mangochutney

Mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 faste grønne mangofrugter.
1-2 finthakket, røde chilier
1 spsk.frisk, reven ingefær
1 spsk.vineddike
4 spsk.sukker eller honning
 
Opskrift:
Skræl mangofrugterne og skær frugtkødetkødet i små tern.

Bring mangofrugt, chili, ingefær, vineddike, honning og sukker i kog, i en gryde.

Lad chutneyen koge ca. 10 minutter for svag varme, under stadig omrøring.

Afkøl chutneyen og kom den på rene, skollede, atamon skyllede glas med låg.

Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet.

Tips:

Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere.

Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på!

Prøv evt. Mangobåde istedet for Mangochutney


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (22 stemmer)

Opskriften er vist 77881 gange,
og udskrevet 1910 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Betina  -  2014-07-23 21:22:05
Det er en fantastisk opskrift.. Og den ser meget mere indbydende ud en dem i butikkerne.

Familien Johansen  -  2010-09-08 19:15:34
Fantastisk at så enkelt en opskrift kan smage utorligt godt. 1. gang vi prøvede chutneyen var til en gang kyllinge filetter stægt på panden med lidt paprika, og dertil ris og carry souse. Det var mums.

grete  -  0000-00-00 00:00:00
den smager såå godt. tak for opskriften