Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lys Roux

Lys Roux, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.vegatabilsk olie
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Olien opvarmes i en gryde, tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.

Ved en god varme røres der konstant indtil rouxen den er jævn.

Den må ikke tage farve.

Tips:

Grund sovs i Cajun køkkenet


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15882 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu