Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lys Roux

Lys Roux, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.vegatabilsk olie
1 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Olien opvarmes i en gryde, tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.

Ved en god varme røres der konstant indtil rouxen den er jævn.

Den må ikke tage farve.

Tips:

Grund sovs i Cajun køkkenet




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15288 gange,
og udskrevet 104 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu