Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørk Roux

Mørk Roux, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.vegatabilsk olie
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Olien opvarmes i en gryde, tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.

Ved en god varme røres der konstant indtil rouxen får en farve som lys chokolade, det tager ca. 20 minutter plus, minus et par minutter.

Pas på den ikke brænder på - Hvis dette sker, så smid den ud og begynd forfra, den er ikke til at rede igen.

Tips:

Grund sovs i Cajun køkkenet


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14816 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu