Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lun rucola salat med røget hellefisk

Lun rucola salat med røget hellefisk , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.røget hellefisk i strimler
2 stk.bananskalotteløg
4 spsk.balsamicoeddike
4 spsk.olivenolie
2 dl.frisk revet parmesanost
2 stk.rocola salat
 Salt
 Peber friskkværnet
 
Opskrift:
Varm lidt olie i en tykbundet pande og steg de skivede skalotteløg til de er blanke og møre, tag dem af varmen og bland den strimlede røget hellefisk i.

Riv salaten groft og kom den i en stor skål, bland olie og balsamicoeddike, og vend det i salaten sammen med fisk og løg, drys den revne parmesanost på toppen og server straks.

Hertil serveres groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14137 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

søren p  -  2016-04-21 15:31:57
det er en let og super fin forret, smager forrygende...