Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risotto med citrongræs og røget hellefisk

Risotto med citrongræs og røget hellefisk , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
75 g.smør
300 g.løg, finthakket
4 fedhvidløg, knuste
25 g.ingefær, frisk finthakket
3 stilkecitrongræs
400 g.ris, risotto
2 dl.hvidvin
1 lime
1 citron
1 l.fiskebouillon
 Salt
 Peber friskkværnet
500 g.røget hellefisk i strimler
250 g.grønne muslinger, frosne
1 bdt.persille, bredbladet
 
Opskrift:
Pil det yderste lag af citrongræsset og skær stilkene i 3 cm lange stykker på skrå.

Varm smørret i en tykbundet gryde og sauter søg, hvidløg, ingefær og citrongræs i ca. 5 minutter, det må ikke brune, vend risene i, så de bliver blanke, og tilsæt vinen.

Lad det simre under omrøring til vinen er forsvundet, tilsæt fint revet lime- og citronskal, samt saften fra lime og citron, spæd herefter til med den varme fiskebouillon, lidt ad gangen, og lad risene simre under omrøring i ca. 20 minutter, til risene er møre og cremede og næsten har opsuget alt væden, vend den strimlede røgede hellefisk og de grønne muslinger i risene, og lad fisken simre med et par minutter, til alt er gennemvarm. Drys med den grofthakkede persille og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10901 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu