Røget hellefisk med rødkål og kastanjer

Røget hellefisk med rødkål og kastanjer , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.røget hellefisk i skiver
150 g.skalotteløg i tynde skiver
2 spsk.olivenolie
1 kg.rødkål i tynde strimler
1 dl.rødvinseddike
1 dl.vand
3 spsk.sukker
500 g.friske kastanjer
 
Opskrift:
Varm olie i en tykbundet gryde, sauter løg i ca. 5 minutter, kom herefter den snittede rødkål i gryden og vend sammen med løg, tilsæt vineddike, vand og sukker og lad kålen simre under låg i ca. 40 minutter, rør jævnligt.

Skær et kryds i kastanjerne og kog dem i vand i ca. 5 minutter, pil herefter kastanjerne og vend dem i rødkålen, lad retten simre i yderligere 10 - 15 minutter, smag til med salt og peber.

Anret rødkålen på et varmt serveringsfad, arranger den skivede røgede hellefisk ovenpå rødkålen.

Hertil serveres groft brød, eller nykogte aspargeskartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 12474 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu