Røget hellefisk med rødkål og kastanjer
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Varm olie i en tykbundet gryde, sauter løg i ca. 5 minutter, kom herefter den snittede rødkål i gryden og vend sammen med løg, tilsæt vineddike, vand og sukker og lad kålen simre under låg i ca. 40 minutter, rør jævnligt.
Skær et kryds i kastanjerne og kog dem i vand i ca. 5 minutter, pil herefter kastanjerne og vend dem i rødkålen, lad retten simre i yderligere 10 - 15 minutter, smag til med salt og peber. Anret rødkålen på et varmt serveringsfad, arranger den skivede røgede hellefisk ovenpå rødkålen. Hertil serveres groft brød, eller nykogte aspargeskartofler. |
|
Opskriften er vist 12745 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne