røget hellefisk i skiver500 g. røget hellefisk i skiver
150
g.
skalotteløg i tynde skiver150 g. skalotteløg i tynde skiver
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
kg.
rødkål i tynde strimler1 kg. rødkål i tynde strimler
1
dl.
rødvinseddike1 dl. rødvinseddike
1
dl.
vand1 dl. vand
3
spsk.
sukker3 spsk. sukker
500
g.
friske kastanjer500 g. friske kastanjer
Opskrift:
Varm olie i en tykbundet gryde, sauter løg i ca. 5 minutter, kom herefter den snittede rødkål i gryden og vend sammen med løg, tilsæt vineddike, vand og sukker og lad kålen simre under låg i ca. 40 minutter, rør jævnligt.
Skær et kryds i kastanjerne og kog dem i vand i ca. 5 minutter, pil herefter kastanjerne og vend dem i rødkålen, lad retten simre i yderligere 10 - 15 minutter, smag til med salt og peber.
Anret rødkålen på et varmt serveringsfad, arranger den skivede røgede hellefisk ovenpå rødkålen.
Hertil serveres groft brød, eller nykogte aspargeskartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10718 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider