Røget hellefisk med rødbeder, rucola og parmesanost

Røget hellefisk med rødbeder, rucola og parmesanost , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røget hellefisk i skiver
4 rødbeder
4 spsk.olivenolie
200 g.friskrevet parmesanost
1 bdt.rucolasalat
1 citron
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Vask rødbederne og kog dem møre i en gryde med let saltet vand, ca. 35 minutter, læg dem herefter i meget koldt vand og gnub skindet af dem.

Skær eller riv rødbederne i meget tynde skiver og fordel dem på 4 tallerkner, der er smurt med olivenolie, drys den revne parmesanost over, læg den skyllede rucola salat omkring rødbederne, drys med salt og peber, anret herefter den skivede røget hellefisk ovenpå.

Hertil serveres groft brød og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 18078 gange,
og udskrevet 460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-14 11:09:40
Hvem kan dog få den idé at blande kogte rødbeder sammen med hellefisk ? Nåh - pyt, det var en herlig oplevelse. Springet fra den søde rødbede over permesanen og til det røgede hellefisk er en utrolig smagsoplevelse. Næste gang vil jeg skifte rucolaen ud med en noget mere saftig salat. Den var for tør heri og gav en fornemmelse af "noget forkert". Jeg fravalgt også citronen. Havde en fornemmelse af at det syrlige ville misklæde.