Røget hellefisk med tagliolini og sorte oliven
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat lidt salt, kog den al dente, kom pastaen i en sigte, og afdryp godt, kom den tilbage i gryden og hold den varm.
Rist hellefisken hurtigt i rygende varm olie på en pande, 1 - 2 minutter, krydres med peber, hold fisken varm. Varm lidt olie i en tykbundet gryde og varm hvidløg, tomater, oliven og basilikum sammen og smag til med salt og peber, bland hellefisken i. Kom den varme kogte pasta op i en stor serveringsskål, vend saucen i pastaen og drys med den revne parmesanost, server straks. Hertil kan serveres ciabattabrød. |
|
Opskriften er vist 12131 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne