Røget hellefisk med tagliolini og sorte oliven

Røget hellefisk med tagliolini og sorte oliven , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.røget hellefisk i små tern
3 spsk.olivenolie
 Salt
 Peber friskkværnet
6 fedhvidløg i tynde strimler
4 grofthakkede tomater
125 g.udstenet sorte oliven finthakket
1 bdt.groftskåret basilikumblade
350 g.frisk tagliolini
100 g.frisk revet parmesanost
 
Opskrift:
Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat lidt salt, kog den al dente, kom pastaen i en sigte, og afdryp godt, kom den tilbage i gryden og hold den varm.

Rist hellefisken hurtigt i rygende varm olie på en pande, 1 - 2 minutter, krydres med peber, hold fisken varm.

Varm lidt olie i en tykbundet gryde og varm hvidløg, tomater, oliven og basilikum sammen og smag til med salt og peber, bland hellefisken i.

Kom den varme kogte pasta op i en stor serveringsskål, vend saucen i pastaen og drys med den revne parmesanost, server straks.

Hertil kan serveres ciabattabrød.


karakterer:
Opskriften er vist 10412 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu