Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget hellefisk med spinat og ingefær krydret Beurre Blanc

Røget hellefisk med spinat og ingefær krydret Beurre Blanc , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.røget hellefisk i skiver
30 g.smør
400 g.frisk renset spinat
 Salt
 Peber friskkværnet
 
 Beurre Blanc:
1/2 dl.lys vineddike
1 1/4 dl.tør hvidvin
100 g.finthakket skalotteløg
1 cm.finthakket frisk ingefær
2 spsk.fløde
150 g.smør i tern
 
Opskrift:
Kog eddike, vin, løg og ingefær i en tykbundet gryde, til der er ca. 2 spsk tilbage, rør fløden i, tag gryden af varmen og pisk de kolde smørstykker i saucen lidt ad gangen, til saucen er glat og jævn. Smag saucen til med salt og peber, server med det samme.

Smelt smørret i en tykbundet gryde og steg den rensede spinat i et par minutter eller til den er blød, smag til med salt og peber.

Anret spinaten på et serveringsfad, herpå lægges den skivede røget hellefisk, sauce serveres i skål ved siden af.

Hertil serveres groft brød, eller nykogte små kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12780 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu