Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Laksefyldte fiskeruller

Laksefyldte fiskeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Laksefyldte fiskeruller, billede 4 Laksefyldte fiskeruller, billede 1 Laksefyldte fiskeruller, billede 2 Laksefyldte fiskeruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Rødtungefilet uden skind
200 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
lidt Peber. hvid
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Del rødtungefileterne på langs. Læg en tynd skive laks på hvert stykke, krydr med lidt salt og peber og rul fisken sammen. Fæstn med tandstikkere.

Kog hvidvin op i en lav pande. Læg fiskerullerne tæt sammen på panden og læg låg på. Lad fisken småkoge, til den er mør og fast, 7 –8 min. Tag forsigtigt fiskerullerne op med en hulske.

Si kogevandet og kog det op. Tilsæt fløde og maizena og varm saucen igennem. Krydr med klippet dild, salt og peber.

Server fiskerullerne med ris, dampede sukkerærter og citronbåde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 31264 gange,
og udskrevet 516 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-07-06 15:59:29
Pynt med kutterejer