Laksesuppe
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skær porren i tynde ringe og snit fennikel og gulerødder fint. Skær kartoflerne i terninger og spinaten i strimler. Steg grøntsagerne forsigtigt i smør i en gryde, uden at de tager farve. Tilsæt bouillon, fløde og vin. Lad det koge for svag varme 15–20 minutter.
Skær laksekødet i mundrette stykker og kom dem i suppen. Lad laksekødet koge med 1-2 minutter. Smag suppen til med salt og nymalet hvid peber. Server suppen varm i dybe tallerkner med et drys af friskklippet purløg. |
|
Opskriften er vist 38055 gange,
og udskrevet 879 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne