Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med lækkert fyld

Røget laks med lækkert fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Røget laks med lækkert fyld, billede 4 Røget laks med lækkert fyld, billede 1 Røget laks med lækkert fyld, billede 2 Røget laks med lækkert fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 storetynde skiver røget laks
 
 Fyld:
100 g.røgede lakserester
1.5 dl.piskefløde
50 g.frisk ost
1 spsk.hakket dild
2 spsk.hakket purløg
 
 Pynt:
 Salatblade
1-2 citroner
 dildkviste
 
Opskrift:
Blend lakserester, fløde, ost og krydderurter til en ensartet masse. Stil det koldt, til massen stivner – ca. ½ time.

Læg lakseskiverne i forlængelse af hinanden på et stykke husholdnings-film. Fordel fyldet på skiverne og rul sammen ved hjælp af hushold-ningsfilmen. Luk til i enderne og læg rullen på køl indtil servering.

Skær lakserullen i ca. 2 cm tykke og skrå skiver. Server dem portions-anrettet på salatblade med citron og dildkviste. Byd godt hvedebrød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (26 stemmer)

Opskriften er vist 123217 gange,
og udskrevet 3622 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bs  -  2016-11-28 11:32:52
Var ikke begejstret. Fyldet var for flydende og smagen ikke noget at råbe hurra for. Brugte almindelig neutral friskost. Ikke en ret jeg vil lave igen.

bimmer  -  2011-04-15 16:58:54
Smager himmelsk, hvis du bruget pikant smørost tilsat en anelse fløde eller creme fraise som fyld. rul den og stil den i køleskab 1-2 timer inden den skæres ud.

majken  -  2007-11-02 11:49:55
brug 100 G ost i stedet og gerne hvidløgsflødeost, så passer konsistensen bedre ++++

majken  -  2007-11-02 11:49:09
UHMMMM smager HIMMELSK

ikke navngivet  -  2007-10-30 14:43:27
undskyld men kan ikke lide den

Tine  -  2007-10-04 13:29:07
Hviklen slags ost skal der bruges ?

Per  -  2007-04-04 09:23:32
Den er ret blød når den rulles sammen, som oben skriver bør den lægges i fryseren og skæres mens den er halvfrossen, eller også skal fløden skiftes ud med creme fraiche 38%

oben  -  0000-00-00 00:00:00
Det er godt at lægge rullen i fryseren, så er det lettere at skære den.