Kommentarer
Bs - 2016-11-28 11:32:52 Var ikke begejstret. Fyldet var for flydende og smagen ikke noget at råbe hurra for. Brugte almindelig neutral friskost. Ikke en ret jeg vil lave igen.
bimmer - 2011-04-15 16:58:54 Smager himmelsk, hvis du bruget pikant smørost tilsat en anelse fløde eller creme fraise som fyld. rul den og stil den i køleskab 1-2 timer inden den skæres ud.
majken - 2007-11-02 11:49:55 brug 100 G ost i stedet og gerne hvidløgsflødeost, så passer konsistensen bedre ++++
majken - 2007-11-02 11:49:09 UHMMMM smager HIMMELSK
ikke navngivet - 2007-10-30 14:43:27 undskyld men kan ikke lide den
Tine - 2007-10-04 13:29:07 Hviklen slags ost skal der bruges ?
Per - 2007-04-04 09:23:32 Den er ret blød når den rulles sammen, som oben skriver bør den lægges i fryseren og skæres mens den er halvfrossen, eller også skal fløden skiftes ud med creme fraiche 38%
oben - 0000-00-00 00:00:00 Det er godt at lægge rullen i fryseren, så er det lettere at skære den.
|