Røget laks med tomat

Røget laks med tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4-8 skiverrøget laks
4 storetomater i terninger
2-3 spsk.smør
2-3 spsk.klippet purløg
 
Opskrift:
Portionsanret lakseskiverne. Skold og flå tomaterne og skær tomatkødet i terninger.

Smelt smørret i en kasserolle. Læg tomattreningerne i og lad dem sagte koge ud.

Tilsæt purløg og øg varmen et kort øjeblik. Hæld den hede tomatmasse over laksen.

Servèr retten umiddelbart efter. Byd skiver af groft hvedebrød til laksen.


karakterer:
Opskriften er vist 11053 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu