225 | g. | oksefilet skåret i papirtynde skiver 225 g. oksefilet skåret i papirtynde skiver |
125 | g. | fast hvid fiskefilet skåret i tynde skiver 125 g. fast hvid fiskefilet skåret i tynde skiver |
125 | g. | rensede blæksprutter 125 g. rensede blæksprutter |
6 | | rå pillede kæmperejer skåret igennem på langs 6 rå pillede kæmperejer skåret igennem på langs |
1 | | tomat skåret i tynde skiver 1 tomat skåret i tynde skiver |
1 | | løg skåret i tynde skiver 1 løg skåret i tynde skiver |
1 | spsk. | sesamolie 1 spsk. sesamolie |
| | peber peber |
| | |
| | Suppe: Suppe: |
2 | tsk. | olie 2 tsk. olie |
1 | fed | hvidløg hakket 1 fed hvidløg hakket |
2 | | skalotteløg hakket 2 skalotteløg hakket |
1 | spsk. | koncentreret tomatpure 1 spsk. koncentreret tomatpure |
1 | spsk. | sukker 1 spsk. sukker |
1 | tsk. | salt 1 tsk. salt |
2 | spsk. | riseddike 2 spsk. riseddike |
7 | dl. | suppe / bouillon 7 dl. suppe / bouillon |
| | |
| | Tilbehør til fondue: Tilbehør til fondue: |
50 | g. | bønne-vermicelli udblødt og skåret i korte stykker 50 g. bønne-vermicelli udblødt og skåret i korte stykker |
6-8 | stk. | kinesiske tørrede svampe udblødte og skåret i kvarte 6-8 stk. kinesiske tørrede svampe udblødte og skåret i kvarte |
2 | blokke | tofu skåret i små tern 2 blokke tofu skåret i små tern |
125 | g. | kinakål skåret i små stykker 125 g. kinakål skåret i små stykker |
| | tørret rispapir - eller friske salatblade tørret rispapir - eller friske salatblade |
| | friske mynte friske mynte |
| | friske korianderblade friske korianderblade |
| | krydret fiskesauce krydret fiskesauce |
| | ris ris |
| | |