Røget laks med jambalaya og skaldyr

Røget laks med jambalaya og skaldyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
20 g.smør
100 g.hakket løg
3 stilkebladselleri skåret i skiver
100 g.rød peberfrugt skåret i tern
1 rød chili peber friskhakket
4 fedhakket hvidløg
2 tsk.cajun krydderiblanding
70 g.tomatpure
2 laurbærblade
500 g.pillede skaldyr efter eget valg
300 g.røget laks i tern
5 dl.ris
1 l.fiskebouillon
1 tsk.sød chilisauce
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Smelt smørret i en stor tykbundet gryde, og steg løget heri. Det må gerne være lidt gyldent. Tilsæt de øvrige grønsager, krydderiblandingen samt tomatpure, og lad det stege videre i 4 - 5 minutter. Når tomatpure svitses på denne måde, så får den en blødere og sødere smag.

Alle ingredienserne, undtaget den røgede laks, kommes nu i gryden og bringes i kog under omrøring. Skru ned på lavt blus og lad det simre under låg i 20 minutter. Efter 5 minutters hvilepause kommes laksen i og varmes med.

Jambalayaen serveres rygende varm. Hertil kan serveres en blandet grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 8229 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu