Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chantillycreme - Crème Chantilly (Vanillekrydret flødeskum)

Chantillycreme - Crème Chantilly (Vanillekrydret flødeskum), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :


Chantillycreme - Crème Chantilly (Vanillekrydret flødeskum), billede 4 Chantillycreme - Crème Chantilly (Vanillekrydret flødeskum), billede 1 Chantillycreme - Crème Chantilly (Vanillekrydret flødeskum), billede 2 Chantillycreme - Crème Chantilly (Vanillekrydret flødeskum), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
60 g.sukker eller 5 spsk flormelis
1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Sørg for at fløden er kold, og pisk den netop stiv i en kold skål, evt. over en større skål med knust is. Rør sukker og vanillesukker i og lad vanilleflødeskummet hvile koldt, til det skal spises. Gerne, men ikke nødvendigvis, en halv time, så sukkeret når at opløses og vanillesmagen når igennem. Flormelis opløses straks, men søder lidt anderledes end sukker.

Tips:

Crème Chantilly serveres til friske bær, tærter eller fx som fyld i kræmmerhuse og pynt til lagkager. Crème Chantilly kan smagsættes med 100 g ren bitter chokolade smeltet og rørt glat med en spsk vand. Den kan også smages til med lidt frisk frugtpurè og nydes sammen med den frugt, den er smagsat med. Tilsættes frugtpurè, bør det ske senest muligt før servering, ellers kan fløden skille.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 32611 gange,
og udskrevet 283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu