| |
|
Kold yoghurtsuppe med bagte courgetter
Kold yoghurtsuppe med bagte courgetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
7.5 | dl. | yoghurt naturel7.5 dl. yoghurt naturel | 0.5 | dl. | olivenolie0.5 dl. olivenolie | 1.5 | tsk. | dijonsennep1.5 tsk. dijonsennep | 3 | fed | hvidløg3 fed hvidløg | 2.5 | dl. | fløde2.5 dl. fløde | 2.5 | dl. | grønsagsbouillon2.5 dl. grønsagsbouillon | 1 | | rød chili1 rød chili | 1 | | stor courgette1 stor courgette | 1 | | lime skallen heraf1 lime skallen heraf | 0.5 | tsk. | spidskommen0.5 tsk. spidskommen | | | olie olie | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | Pynt: Pynt: | | | purløg purløg | | | paprika paprika | | | |
| |
Bland yoghurt, olivenolie, sennep, presset hvidløg, fløde, bouillon og chili (som er udkernet og finthakket) sammen.
Stil suppen køligt.
Hæld lidt olie, salt og peber på courgetten og bag den i en varm ovn i ca. 20 minutter (til den er gylden).
Køl den af.
Lige inden serveringen skæres courgetten i skiver og blandes i suppen sammen med revet limeskal.
Pynt med paprika og hakket purløg
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9501 gange, og udskrevet 193 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Karina - 2014-05-19 22:11:06 Skal cougetten skrælles inden den bages?!!?
|
|