Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold brøndkarsesuppe

Kold brøndkarsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Kolde supper

Hovedingrediens : Krydderurter - Brøndkarse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 bakkerbrøndkarse
1 storkartoffel
1 æble
2 løg
75 g.smør
7.5 dl.hønsebouillon
1 dl.fløde 13 %
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Frisk brøndkarse
 
Opskrift:
Skyl brøndkarsen. Smelt smørret, det må ikke brune, og tilsæt hakket kartoffel og æble samt løg skåret i skiver. Lad det simre lidt uden at det bliver brunt. Hak brøndkarsen (gem lidt til pynt), hæld det i gryden sammen med bouillon og lad det småkoge i ca. 20 minutter. Blend suppen. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Stil suppen til afkøling.

Pynt suppen med brøndkarse og server den kold sammen med lunt brød.

Tips:

Suppen kan også nydes varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12750 gange,
og udskrevet 394 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu