Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fedtkringler til supe

Fedtkringler til supe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
30 g.gær
1.25 dl.mælk blandet med 1.25 dl. vand
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
60 g.ukrydret svinefedt
450 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren smuldres og udrøres i den lunede mælke-vandblanding. Sukker og salt tilsættes. Svinefedtet smuldres i melet og blandes i dejen, der æltes, til den er blank og smidig. Dejen stilles til hævning et lunt sted i 1 time. Dejen slås ned og deles og formes til halvstore kringler. Sættes på en velsmurt bageplade. Pensles med vand og overdrysses med mel (brug en sigte). Efterhæver i 15 min. Bages ved 225 grader i 10 minutter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6312 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu