Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Små brødboller som suppetilbehør

Små brødboller som suppetilbehør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
100 g.daggammel franskbrød uden skorpe
 mælk
 
1 æg
3 spsk.hvedemel
20 g.lunet smør
1 tsk.salt
1 niprevet muskat
 
 letsaltet
 


Opskrift:
100 g. daggammel hjemmebagt franskbrød uden skorpe lægges i mælk i 1 time. Mælken trykkes af brødet, som derefter røres med 1 æg, 3 spsk. mel, 20 g. lunet smør, 1 tsk. salt og et nip revet muskat. Dejen formes og trilles i hånden til kugler på størrelse med hasselnødder. Koges i letsaltet vand. 1 minut efter at bollerne er dukket op til overfladen, er de færdige.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (102 stemmer)

Opskriften er vist 17553 gange,
og udskrevet 365 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Randi  -  2011-09-26 13:29:47
Bollerne er ikke fryseegnede. De snager godt, evt. uden muskat. Gammel sønderjysk skik til klar suppe. Spises sammen med mel og kødboller samt kolde risklatter.