Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Små kartoffelboller til suppe

Små kartoffelboller til suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store melede kartofler
2 spsk.blødt smør
2 hårdkogte æg
1 æg
 salt
 peber
 evt.lidt mel
 
Opskrift:
Mos de varme kogte kartofler og rør dem sammen med smør. Hak de hårdkogte, pilede æg meget fint og bland dem i mosen sammen med det rå æg. Krydr blandingen med salt og peber. Form til små boller som vendes i mel. Kog i letsaltet vand nogle minutter eller til bollerne stiger op til overfladen i det kogende vand.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7196 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu