Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med kold grønsagssalat

Røget laks med kold grønsagssalat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.røget laks skåret i tern
300 g.squash skåret i 1 cm lange stykker
250 g.kogte eller optøede ærter
1 stilkbladselleri, skåret i små stykker
1 spsk.chili pulver
2 fedhvidløg
0.5 tsk.spidskommen
1 tsk.frisk timian
0.5 dl.vand
0.5 dl.rødvinseddike
1 laurbærblad
0.5 dl.olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Squash, ærter og bladselleri blandes i en stor skål. Kom chilipulver, hvidløg, spidskommen og timian i en mindre skål og mas det til en tyk mos.

Mosen blandes omhyggeligt sammen med grønsagerne. Vand og eddike kommes i en lille gryde og bringes i kog. Det hældes over grønsagerne og laurbærblade. Salt og peber tilsættes. Skålen tildækkes og hviler i stuetemperatur i 48 timer. 2 timer får servering sættes salaten i køleskab, og blandes med den røgede laks. Laurbærbladet tages op og olien røres i. Smages til med salt og peber.

Hertil serveres groft brød.

Tips:

OBS: Salaten skal laves 2 døgn før servering. Dog er den røgede laks undtaget.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15150 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu