Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Portvinssovs

Portvinssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.hønsebouillon
2 spsk.portvin
2 spsk.maizena majsstivelse
1 dl.vand
 salt
 peber
 Kulør
 
Opskrift:
Opvarm bouillonen og tilsæt portvinen, når sovsen koger, tilsættes majsstivelse som er udrørt i koldt vand. Tilsæt lidt kulør og smag til med salt og peber.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18954 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu