Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med avocado og blomkålssalat

Røget laks med avocado og blomkålssalat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.røget laks i store tern
1 lilleblomkålshoved, delt i buketter
 Salt
 Peber, friskkværnet
4 småmodne avocado
60 g.finthakkede mandler
0.5 tsk.stødt muskatnød
 
 Pynt:
6 radiser, skåret i tynde skiver
 
Opskrift:
Kog blomkålsbuketterne i kogende letsaltet vand i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Blomkålsbuketterne kommes over i en stor skål, dryppes med eddike og drysses med salt og peber, hvorefter de sættes til side.

Skær avocadoerne over i halve og tag stenen ud. Frugtkødet tages ud med en ske og kommes i en skål. Mos det med en gaffel og rør herefter mandler, revet muskatnød og laksen i. Mosen blandes forsigtigt med blomkålen. Skålen tildækkes og stilles på køl. Pyntes med radiser.

Hertil serveres groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22230 gange,
og udskrevet 450 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu