Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Røget laks a la Mexico

Røget laks a la Mexico, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Mexico

MexicoKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Røget laks a la Mexico, billede 4 Røget laks a la Mexico, billede 1 Røget laks a la Mexico, billede 2 Røget laks a la Mexico, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Pasta penne
   
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Rød chilipeber
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
300 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
800 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   


Opskrift:

Kog pastaen al dente i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Sigtes og skylles i koldt vand.

Varm olien og tilsæt knuste hvidløg, finthakket chili og forårsløg i skiver og steg det ved jævn varme i et par minutter, eller til løgene er blanke.

Rør pure og fløde i, og bring det i kog. Lad det koge, til saucen har en passende tykkelse. Kom laksestrimlerne i, og lad dem varme igennem. Smag til med salt og peber.

Fordel pastaen i 4 tallerkner og kom saucen over. Pynt med basilikum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 54913 gange,
og udskrevet 915 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bodil f  -  2019-05-22 17:10:30
Dejlig ret, hurtigt tilberedt. Er man ikke vant til chilipeber, bør man nok overveje at halvere den angivne mængde chilipeber. Også af hensyn til laksens fine smag.


Nilas mor   -  2015-05-06 11:22:22
Dejlig ret. Undgik chili og den smagte stadig rigtig lækkert. Alle var vilde med den!