Kog pastaen al dente i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Sigtes og skylles i koldt vand.
Varm olien og tilsæt knuste hvidløg, finthakket chili og forårsløg i skiver og steg det ved jævn varme i et par minutter, eller til løgene er blanke.
Rør pure og fløde i, og bring det i kog. Lad det koge, til saucen har en passende tykkelse. Kom laksestrimlerne i, og lad dem varme igennem. Smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i 4 tallerkner og kom saucen over. Pynt med basilikum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(10 stemmer)
Opskriften er vist 56517 gange, og udskrevet 976 gange.
Energi:
KJ total 21048 (5011 kcal)
KJ pr. Pers. 5262 (1252 kcal)
Vægt ialt 2126 gram
Vægt pr. Pers. 531 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 990 KJ (235 kcal) Protein 12.1 gram Fedt 11.5 gram Kulhydrat 21.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
bodil f - 2019-05-22 17:10:30 Dejlig ret, hurtigt tilberedt. Er man ikke vant til chilipeber, bør man nok overveje at halvere den angivne mængde chilipeber. Også af hensyn til laksens fine smag.
Nilas mor - 2015-05-06 11:22:22 Dejlig ret. Undgik chili og den smagte stadig rigtig lækkert. Alle var vilde med den!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider