Røget laks med kartoffelsalat og krydderurter

Røget laks med kartoffelsalat og krydderurter , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.røget laks i store tern
500 g.nye kogte kartofler i skiver
1 spsk.frisk koriander finthakket
1 spsk.olivenolie
2 spsk.balsamicoeddike
100 g.grofthakket skalotteløg
16 halvesorte oliven uden sten
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
De skivede kartofler dampkoges i letsaltet vand i 7 - 10 minutter, eller til de er møre. De kommes i en serveringsskål og afkøles.

Koriander, olie, eddike, salt og peber piskes sammen i en skål. Kartoflerne fordeles på et serveringsfad sammen med laksen og løgene. Dressingen hældes over. Pyntes med de halve oliven.

Hertil serveres groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15840 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu