Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Røget laks med kartoffelsalat og krydderurter

Røget laks med kartoffelsalat og krydderurter , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.røget laks i store tern
500 g.nye kogte kartofler i skiver
1 spsk.frisk koriander finthakket
1 spsk.olivenolie
2 spsk.balsamico eddike
100 g.grofthakket skalotteløg
16 halvesorte oliven uden sten
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

De skivede kartofler dampkoges i letsaltet vand i 7 - 10 minutter, eller til de er møre. De kommes i en serveringsskål og afkøles.

Koriander, olie, eddike, salt og peber piskes sammen i en skål. Kartoflerne fordeles på et serveringsfad sammen med laksen og løgene. Dressingen hældes over. Pyntes med de halve oliven.

Hertil serveres groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13222 gange,
og udskrevet 142 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu