Fyldte tomater med kartofler

Fyldte tomater med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøftomater eller 8-10 almindelige
0.5 dl.olie
2 dl.ris
 persille
2 løg
1 grøntsag bouillonterning
2 spsk.tomatpuré
1 dl.vand
 salt
 peber
 rasp
4 kartofler
 
Opskrift:
Skær et låg af tomaterne og skrab indholdet ud. Læg tomatindmaden til side og kom de udhulede tomater i en bageform, gem tomatlågerne.

Hak løgene og steg dem i olie med persille, salt og peber i nogle minutter. Hæld vand, tomatpuré, tomatindmad, bouillonterningen og risen ved og lad det småkoge indtil det meste af væsken er forsvundet. Risen skal ikke være blød.

Lad fyldet stå i stegepanden medens du skræller og skærer kartoflerne i skiver.

Fyld tomaterne til kanten og læg låget på. Drys lidt rasp over. Læg kartoffelskiverne rundt om tomaterne og hæld lidt olie samt salt og peber på. Lad retten stå i ovnen på ca. 175° indtil kartoflerne og risen er bløde, ca. 1 times tid.





karakterer:
Opskriften er vist 23980 gange,
og udskrevet 655 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-10 16:07:59
Super lækker sund ret! Laver den ofte til et magert stykke kød..

  -   2007-03-11 06:17:26
En ret der skal stå 1 time i ovnen - det kan vel ikke kaldes for en frokostret?