Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marcipanæblekage

Marcipanæblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lone

Indsendt :


Marcipanæblekage, billede 4 Marcipanæblekage, billede 1 Marcipanæblekage, billede 2 Marcipanæblekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Ren rå marcipan
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Riv marcipanen groft, så er den nemmere at arbejde med. Rør smør, marcipan og æg sammen og tilsæt melet. Kom dejen i en form med løs bund, ca. 24 cm.

Skræl æblerne og skær dem i både. Læg æblerne i formen. Drys æblerne med sukker og kanel og bag kagen ca.1/2 time ved 200 grader C. alm. ovn, til æblerne er gyldne.

Spis kagen lun med flødeskum eller creme fraiche.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 61369 gange,
og udskrevet 1483 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10009 (2383 kcal)
KJ pr. Pers. 1251 (297 kcal)
Vægt ialt 1048 gram
Vægt pr. Pers. 131 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 955 KJ (227 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 25.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mai  -  2013-10-05 11:20:08
der står ik hvor meget mel der skal i ?

Lisa  -  2008-08-21 17:21:19
Syntes den er rigtig fin.. og sukker og vaniliesukker kan man jo selv tilføje mere af, efter den søde tand..

  -  0000-00-00 00:00:00
den lyder HELT VILDT lækker!! den glæder jeg mig til at smage ! :D

  -  0000-00-00 00:00:00
tør og kedelig bund, der bør tilføjes lidt sukker til bunden