Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med salat og forårsløg

Røget laks med salat og forårsløg , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.røget laks i tern
8 forårsløg, skåret i 1 cm lange stykker
125 g.squash i 2,5 cm lange stykker
100 g.grøn peberfrugt skåret i ringe
3 mellemstore flået udkernet hakkede tomater
3 spsk.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
 Salt
 Peber, friskkværnet
1 spsk.frisk hakket koriander
 
Opskrift:
Forårsløgene dækkes med letsaltet vand og koges i 3 minutter, til de netop er møre. Vandet hældes fra, og forårsløgene kommes over i en skål. Squashene dækkes lige knapt med vand og koges i 5 minutter. Vandet hældes fra, og de hældes sammen med forårsløgene. Peberfrugt, laks og tomater tilsættes.

Olie, eddike, salt og peber kommes i en skål og piskes godt sammen. Hældes over salaten og skålen dækkes til og stilles i køleskab i 30 minutter. Salaten vendes med let hånd inden servering og pyntes med hakket koriander.

Hertil serveres groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 19390 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu