Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Citronpasta

Citronpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Pasta - Diverse pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.frisk tagliatelle
1 citron saften heraf
0.5 citron fintrevet skal heraf
 salt
 peber
2 spsk.jomfruolivenolie
 frisk snittet basilikum efter smag
 
Opskrift:
Vend citronsaft, citronskal, salt, peber, olivenolie og basilikum sammen til en dressing. Kog pastaen efter anvisning på pakken, og vend den nykogt pasta sammen med citrondressingen. Kan yderligere pyntes med høvlet parmesan eller ristede pinjekerner.

Tips:

lækker til næsten al lyst kød og fisk.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14060 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Inge V.  -  2010-06-18 17:34:58
Ifølge Forbrugerinf lille pjece "tal og tider i køkkenet", beregner man 125-150 g frisk pasta pr. person. Hvis der anvendes tørret pasta er mængden 75-100 g pr. person.

Lise  -  2009-01-07 14:40:42
Har tænkt mig at lave denne pastaret, for den ser lækker ud! men der står ikke hvor mange personer den ca. er lavet til. da jeg ikke er særlig god til det med lige at kunne sige et ca. tal, ville det vare herligt hvis nogen gad finde på et eller andet! mange tak...