Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Avokadosalat med Parmesanost

Avokadosalat med Parmesanost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 icebergsalat
1 agurk
1 lille porre
2-4 avocadoer
 lidtcitronsaft
 
 Dressing:
6 spsk.salatolie
1.5 spsk.vineddike
1 spsk.citronsaft
2 spsk.reven parmesanost
2 spsk.fint hakket persille
0.5 tsk.sennepspulver
0.5 tsk.estragon
 salt
 sort peber
 
Opskrift:
Skær salaten i strimler og kom dem i en salatskål eller på 4 små tallerkner. Skræl agurken og skær den i tynde skiver. Skyl og rens porren og skær den i meget tynde strimler. Læg agurk og porre oven på salaten. Skræl avocadoerne og skær dem i tynde skiver. Dryp med citronsaft så avocadokødet ikke bliver mørkt. Anret skiverne oven på agurk og porre. Bland alle ingredienserne til dressingen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten eller servér den i en lille skål ved siden af Det smager bedst hvis du bruger frisk, nyreven par mesanost. Det kan bedst betale sig at købe et stykke og rive den selv. Får du købt for meget, kan den bruges til en pastaret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21936 gange,
og udskrevet 476 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Julius  -  2014-06-03 17:07:55
Parmasanost kan aldrig på nogen måde blive vegetarisk da det er lavet på animalsk osteløbe -det gælder i øvrigt de fleste ost. Benyt kun oste lavet på mikrobiel osteløbe hvis du er vegetar!