Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rådyrrullepølse - Rådyr rullepølse

Rådyrrullepølse - Rådyr rullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dyrelag
500 g.Spæk ( lidt mindre hvis man vil have Rullepølsen lidt mere mager )
3 bdt.Persille
1 tsk.Peber
2 tsk.Salt ( meget gerne Nitritsalt)
 
Opskrift:
Kødet skæres til så man får så firkantet stykke som muligt , det man skære fra fordeles i pølsen Spækket skæres i tynde Skiver som fordeles på Slaget sammen med Krydderierne enten No. 1 eller No. 2 Rulles sammen på langs af Kødtaverne og sys sammen.

Saltes i en 12½ % Saltlage i et par Dage ( 125 g Salt pr. Liter Vand ) , meget gerne Nitritsalt .

Koges ca 1 time.

Lægges i pres evnt. mellem 2 skærebrætter .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 35058 gange,
og udskrevet 1006 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Erik  -  2011-12-19 15:40:19
Hvad menes der med Kryddderierne no. 1 eller No 2.?

  -  2011-10-19 09:32:59
hvor lang tid skal rullepølsen være i pres ?

Mikkel  -  2011-05-09 08:30:43
Nitrit er noget værre skidt, som i øvrigt er kræftfremkaldende. Det er eneste det gør er at gi kødet en unaturlig lyserød farve ligesom i industri fremstillet pålæg.