Rådyrrullepølse - Rådyr rullepølse
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres til så man får så firkantet stykke som muligt, det man skære fra fordeles i pølsen Spækket skæres i tynde Skiver som fordeles på Slaget sammen med Krydderierne enten No. 1 eller No. 2 Rulles sammen på langs af Kødtaverne og sys sammen.
Saltes i en 12½ % Saltlage i et par Dage (125 g Salt pr. Liter Vand), meget gerne Nitritsalt. Koges ca 1 time. Lægges i pres evnt. mellem 2 skærebrætter. |
|
Opskriften er vist 44162 gange,
og udskrevet 1103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2011-12-19 15:40:19 Hvad menes der med Kryddderierne no. 1 eller No 2.? anonym - 2011-10-19 09:32:59 hvor lang tid skal rullepølsen være i pres ? Mikkel - 2011-05-09 08:30:43 Nitrit er noget værre skidt, som i øvrigt er kræftfremkaldende. Det er eneste det gør er at gi kødet en unaturlig lyserød farve ligesom i industri fremstillet pålæg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne