Rådyrrullepølse - Rådyr rullepølse

Rådyrrullepølse - Rådyr rullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dyrelag
500 g.Spæk ( lidt mindre hvis man vil have Rullepølsen lidt mere mager )
3 bdt.Persille
1 tsk.Peber
2 tsk.Salt ( meget gerne Nitritsalt)
 
Opskrift:
Kødet skæres til så man får så firkantet stykke som muligt, det man skære fra fordeles i pølsen Spækket skæres i tynde Skiver som fordeles på Slaget sammen med Krydderierne enten No. 1 eller No. 2 Rulles sammen på langs af Kødtaverne og sys sammen.

Saltes i en 12½ % Saltlage i et par Dage (125 g Salt pr. Liter Vand), meget gerne Nitritsalt.

Koges ca 1 time.

Lægges i pres evnt. mellem 2 skærebrætter.





karakterer:
Opskriften er vist 44162 gange,
og udskrevet 1103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-19 15:40:19
Hvad menes der med Kryddderierne no. 1 eller No 2.?

  -   2011-10-19 09:32:59
hvor lang tid skal rullepølsen være i pres ?

  -   2011-05-09 08:30:43
Nitrit er noget værre skidt, som i øvrigt er kræftfremkaldende. Det er eneste det gør er at gi kødet en unaturlig lyserød farve ligesom i industri fremstillet pålæg.