Røget laks med brøndkarse og camenbert

Røget laks med brøndkarse og camenbert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.brøndkarse uden de hårde stilke
300 g.frisk spinat i strimler
12 skiverrøget laks
300 g.tyndt skåret camenbert i skiver
25 g.kapers uden væde
100 g.rødløg i tynde skiver
 
 Dressing:
 Saften fra 2 lime
2 tsk.honning
1,8 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Brøndkarsen og spinaten lægges i bunden af et stort serveringsfad. Herpå lægges skiver af røget laks samt den skivede camenbert ost. Garneres med kapers og rødløg.

Dressing:
Piskes godt sammen og hældes over salaten.


karakterer:
Opskriften er vist 17326 gange,
og udskrevet 496 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per Hjelmager  -  0000-00-00 00:00:00
super opskrift. Forslår at det anføres, dressingen skal have lov til at trække min. et kvarter efter det er hældt over salaten.