Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røget laks med brøndkarse og camenbert

Røget laks med brøndkarse og camenbert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.brøndkarse uden de hårde stilke
300 g.frisk spinat i strimler
12 skiverrøget laks
300 g.tyndt skåret camenbert i skiver
25 g.kapers uden væde
100 g.rødløg i tynde skiver
 
 Dressing:
 Saften fra 2 lime
2 tsk.honning
1,8 dl.olivenolie
 


Opskrift:

Brøndkarsen og spinaten lægges i bunden af et stort serveringsfad. Herpå lægges skiver af røget laks samt den skivede camenbert ost. Garneres med kapers og rødløg.

Dressing:
Piskes godt sammen og hældes over salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16598 gange,
og udskrevet 485 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per Hjelmager  -  0000-00-00 00:00:00
super opskrift. Forslår at det anføres, dressingen skal have lov til at trække min. et kvarter efter det er hældt over salaten.