Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysuppe med kalkun

Karrysuppe med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : amagon

Indsendt :



Ingredienser:
900 g.kalkunbryst udskåret i små tern
3 spsk.madraskarry eller karrypasta
2 fedknust hvidløg
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 stængerfintskåret citrongræs
1.5 ds.kokosmælk
1.6 l.hønsebouillon
1000 g.wok grøntsager
 
Opskrift:
Svits karry, hvidløg og citrongræs i ½ dl. kokosmælk indtil det skiller. Tilsæt kødet og rør godt rundt. Tilsæt resten af kokosmælken samt sukker, salt og bouillon. Lad det koge i ca. 5 min.

Tilsæt wok grønsager Kog igen i ca. 5 min. og retten er færdig.

Tips:

serveres med flutes. retten er meget stærk, så sarte maver kan mindske karymængden lidt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 20297 gange,
og udskrevet 673 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

aase   -  2009-01-11 18:29:55
Super god suppe. Jeg brugte dog ikke citrongræs, da jeg ikke kunne købe det i vores lokale brugs. Suppen smagte super, og ungerne spiste med velbehag. KAN ANBEFALES :)

lasse  -  0000-00-00 00:00:00
vi var kun 6 prs, vi spiste altså det hele, så hvis det er folk med god appetit, så holder den altså ikke til 8-9 prs. ellers rigtig lækker suppe

lars lyngsø  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig suppe, brug måske en anelse mindre karry end i opskriften, men vi fik karrysuppe i 3 dage (2 prs.) og var stadig ikke trætte af det. prøv den.