bouillon (pulver eller granulat) 65 g. bouillon (pulver eller granulat)
3
l.
vand 3 l. vand
500
g.
forårsløg 500 g. forårsløg
kinesisk soya kinesisk soya
Opskrift:
Hak svinekød, sejfilet og krebsehaler og bland til en fars. Ttilsæt hakket bambusskud, revet gulerod og presset hvidløg. Pisk æggene let og tilsæt det sammen med mel og salt og peber efter smag. Farsen æltes grundigt. Farsen formes nu til små boller, der sættes i køleskabet i ca. 30 min.
Bouillon og vand bringes i kog Tilsæt boller, forårsløg skåret i skiver på skrå, og soya. Suppen koges op i ca. 3 min. Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13476 gange, og udskrevet 210 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider